PEPRRZ
ART DIRECTION
& ONTWERP

Voor iedereen die zijn visuele uitingen goed wil laten aansluiten op de gekozen strategie.

ART DIRECTION & ONTWERP

ARTDIRECTION ADVIES

Samen kijken we naar je missie, visie en strategie om vast te stellen of je huidige visuele communicatie overeenkomt met deze pijlers. Waar nodig maakt PEPRRZ een plan om je bestaande visuele communicatie te versterken of uit te breiden.

ART DIRECTION BEGELEIDING

Voor als je grafisch personeel in huis hebt maar het lastig vindt om deze op creatief vlak aan te sturen, PEPRRZ zorgt ervoor dat de kwaliteit van de visuele uitingen gewaarborgd blijft.

GRAFISCH ONTWERP

Ontwerp op maat van logo's, huisstijlen en alle andere uitingen die nodig zijn om je merk goed op de kaart te zetten. Vanuit de strategie ontwikkelt PEPRRZ ontwerpen die aansluiten op de beoogde doelgroep.

ONTWERP OP LOCATIE

PEPRRZ op locatie betekent korte lijnen en snel overleg, waardoor er meer gedaan kan worden in minder tijd. Ideaal voor projecten of campagnes. PEPRRZ is goed in staat om snel aan te haken op de bestaande huisstijl om van daaruit met passende ontwerpen te komen.

WEBDESIGN

Voor een goed en afgestemd ontwerp van je website. PEPRRZ presenteert de ontwerpen voor je website in meerdere rondes. Zonder verrassingen. PEPRRZ werkt graag samen met een webbouwer, marketeer of communicatiespecialist. Hierdoor komt je website nog beter tot zijn recht.

WEBSITE-ONTWIKKELING

Naast het ontwerpen van websites kan PEPRRZ ook websites bouwen in Webflow. Dat is vooral geschikt voor simpele websites of landingspagina's die er goed en overtuigend uit moeten zien. Daarnaast heeft PEPRRZ ook een netwerk van specialisten, mocht een complexe website tot de wens behoren.

RECLAMEONTWERP

PEPRRZ maakt visuele uitingen voor een product of dienst van A tot Z. Denk aan een logo of huisstijl, maar ook aan de campagne en de verpakkingen. Met PEPRRZ BRANDING kan er zelfs een campagneteam samengesteld worden voor het beste resultaat.

ONTWERP SIGNING

De identiteit van je bedrijf of organisatie doorvoeren in je wagenpark, de gevel, ramen van je kantoor of het interieur van je bedrijfspand? PEPRRZ ontwerpt en verzorgt de uitvoering in samenwerking met goede signbedrijven en drukkerijen uit eigen netwerk.

PROJECTMANAGEMENT

Zoek je een goed projectteam of een goede projectleider voor je project of campagne? Laat dat maar aan PEPRRZ over. PEPRRZ is gewend om teams samen te stellen.

BIJ PEPRRZ
KAN HET.

Laten
we
van gedachten wisselen
| PEPRRZ | Kraneweg 72 | 9718 JV | Groningen | ASN Bank. NL77 ASNB 0267 1845 30 | kvk nr. 02083205 | BTW-id. NL001441203B86 |